1ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα στο Ωραιόκαστρο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Φιλανθρωπικός  Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αυτισμός - Ελπίδα με την τεχνική υποστήριξη  του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και υπο την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αυτισμού που είναι στις 2 Απριλίου. Η εκκίνηση δόθηκε απο την κεντρική είσοδο της μονάδας αυτιστικού ατόμου Ελπίδα στην οδό Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο. Οι συμμετέχοντες είχαν χωρισθεί σε αυτούς που έτρεξαν 17 χλμ, σε αυτούς που έτρεξαν 5 χλμ και στους υπόλοιπους που έτρεξαν 1 χλμ. 
 Στα 17 χλμ οι συμμετέχοντες ήταν 150 περίπου, στα 5 χλμ συμμετείχαν 830 περίπου άτομα και στο 1 χλμ συμμετείχαν 1000 περίπου άτομα κυρίως παιδιά κάθε ηλικίας, γονείς και ηλικιωμένοι.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή που στόχο είχε τη βοήθεια προς τον Σύλλογο Αυτισμός - Ελπίδα αλλά και στη μονάδα αυτιστικού ατόμου Ελπίδα, - στόχος που επιτεύχθηκε - να έχει συνέχεια  και να γίνει θεσμός. 
Και του χρόνου...

Ελπίδα - Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού - 31 Μαρτίου 2013


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!